Aflysning

Klubaften d.30 Marts 2020 er aflyst, ligeledes er værkstedsaften d.9 April også sat på standby, men er der 1 eller 2 der mangler assitance er jeg gerne behjælpelig.

Idag d. 20 er det lige 10 år siden jeg var til generalforsamling i Nyborg. I sin velkomsttale sagde Dorte Stadil at der var en 60 års fødselar til stede, det protesterede jeg kraftigt på da jeg kun blev 59. 

      Mvh. Ove

Klubaften d. 24/2 kl. 19.

Da jeg ikke har fundet på noget spændende til denne aften må i gerne tage en film med eller noget andet spændende med.  Mvh. Ove.

Klubmøde 29 Jun. 2020

Se længere nede. Jeg har fundet noget vi kan køre efter man. d,29 Jun. Enlille tur til Grindsted og se nogle specialbiler som er til salg. brian Østergård vil også gi en kop kaffe.

     Med venlig hilsen Ove.

 

 .

Møde d.29 Juni kl.1900

Da Coronaen er aftagende kan vi godt modes og køre en lille tur.  Derefter kan vi få kaffe under mit halvtag eller hvis det er godt vejr i haven. Mvh. Ove.

Da jeg igen har været ude og handle ,vil jeg gerne have solgt noget. Der er mange nye dele til 57 Chevy, mange dele til engelsk og amerikansk Ford,og smådele til Simca. Kender i nogle der er interesseret, så tag dem med, jeg giver kaffe. Mvh. Ove.

Byfest i Vesterhede.

Maj mødet bliver d.28

Møde d.29 Juni kl.1900.

Se under standardside. Ove.

 

 

 

Indgang til klublokale